O MENI

Več kot polovico svojega življenja sem preživela na delu v tujini – v ZDA, na Novi Zelandiji, v Mehiki, v Dohi, na Sejšelih in po vsem Sredozemlju.

Konkurenčnost med iskalci dela v tujini je velika in edina možnost za pridobitev dela je bila ta, da se naučim napisati vrhunski življenjepis ter poudarim svoje izkušnje na jedrnat in zanimiv način.

Kariera me je vodila v jahtno industrijo, kjer sem deset let delala za premožne posameznike in družine (UHNWI in VVIP). Posledično sem za njihove lastniške jahte zaposlovala posadko ter bila tako ves čas v stiku z zelo dobrimi in zelo slabimi primeri življenjepisa.

Po končani karieri v jahtni industriji, sem ustanovila blagovno znamko Mayita, kjer pomagam kandidatom varno in uspešno na delo v tujini ter blagovno znamko Pisanje življenjepisa, kjer s pomočjo svoje ekipe pripravljamo življenjepise in motivacijska pisma za stranke v tujini in v Sloveniji.

Pisanje je že več kot deset let moja strast, ki sem jo prelila tudi v dve knjigi (Esenca življenja na poti in S trebuhom za kruhom) ter v malo morje člankov za slovenske in tuje medije.

Zagotavljam, da znam v vsakem kandidatu poiskati točno tiste stvari, ki jih je treba poudariti v življenjepisu.

Veselim se najine skupne poti. In tvoje nove zaposlitve. Doma ali pa v tujini. 😉