F.A.Q.

Kako poteka pisanje življenjepisa?
  • Ko dobimo vaše povpraševanje, vas prosimo, da nam pošljete svoj dosedanji življenjepis.
  • na podlagi prejetega življenjepisa vam pošljemo vprašalnik, da vas bolje spoznamo in o vas odkrijemo še vse tiste zanimivosti, za katere si doslej niste niti predstavljali, da bi jih lahko napisali v življenjepis. 
  • Pošljete nam svojo vrhunsko profilno fotografijo. 
  • Nato spišemo jedrnat in ličen življenjepis, ki ga nato natančno pregledajo naši lektorji.
  • V najkrajšem možnem času v svoj elektronski predal dobite dve kopiji življenjepisa. Eden je v wordovem dokumentu, ki ga lahko v prihodnosti po svoje spreminjate oz. mu kaj dodate ali odvzamete. Drugi je ‘dizajnerski’ v dokumentu .pdf. 
  • Brezplačno v e-pošto prejmete nasvete, katere dokumente je še priporočljivo pridobiti in pripraviti za iskanje službe.
  • *Pri PREMIUM verziji spišemo še spremno in zahvalno pismo ter uredimo priporočila in potrdila, ki nam jih pošljete naknadno.
Kaj pa, če še nimam napisanega življenjepisa?

Ne skrbite. Veliko kandidatov nam ne more posredovati dosedanjega življenjepisa, saj ga dejansko še niso nikoli napisali. Zato bo vprašalnik malce daljši, da zagotovo pridobimo vse informacije, ki jih potrebujemo za sestavo življenjepisa. Edino, kar zahtevamo od vas, je, da ste iskreni in natančni pri podajanju informacij.

Ali v življenjepis vstavite fotografijo?

Seveda se bomo najprej z vami posvetovali, ali želite v življenjepisu imeti svojo fotografijo. Po naših izkušnjah je imeti fotografijo na življenjepisu priporočljivo. Na koncu je odločitev vaša.

Zakaj bi se za pisanje življenjepisa odločil za vas?
  • Ker lahko samo s strokovno napisanim življenjepisom dobite dobro službo!
  • Ker imamo izkušnje z večletnim pisanjem življenjepisov doma in v tujini.
  • Ker želimo, da imate lep, kvaliteten, atraktiven in strokovno napisan življenjepis ter z njim izstopate pred drugimi kandidati za zaposlitev.
Kolikšna je cena za izdelan življenjepis?

Cene so navedene v spodnjem delu spletne strani. Vaš vložek je minimalna investicija za to, da v rokah držite vstopnico za svojo sanjsko službo! Enkraten znesek za list papirja, kateremu lahko v bodoče službe in izkušnje dodajate sami.

Ali izdelujete življenjepise po Europass-u?

Ne. V kolikor se prijavljate na delovno mesto, ki od vas zahteva življenjepis po standardu Europass, svetujemo, da se tega lotite sami na strani www.europass.si.

Kaj, če je moje področje zelo specifično in zahteva poseben življenjepis?

Če med posvetom z vami ugotovimo, da nismo pristojni za pisanje življenjepisa za zelo specifične poklice ali področja, z žalostjo odklonimo sodelovanje.

Ali pišete življenjepise v vseh jezikih?

V kolikor imamo kader, ki se spozna na jezik, v katerem želite, da je napisan vaš življenjepis, brez težav in z veseljem napišemo tudi tega.

Kaj se zgodi, če moj življenjepis ni dovolj dober?

Verjamemo, da je v vsakem kandidatu veliko več, kot pa zna napisati na življenjepis. Naša ekipa zna iz kandidatov izvleči najboljše ter poudariti izkušnje in lastnosti, ki so za delodajalca pomembne. Če življenjepis ni jedrnat, ličen in usmerjen v pozicijo na katero se prijavljamo, ne bo konkurenčen. NUJNO je, da delodajalcu pade v oči med kupom 100 drugih življenjepisov in vas pokliče na razgovor prav zato, ker ste mu jedrnato predstavil, kdo ste, kaj znate in zakaj mora zaposliti ravno vas!