MNENJA STRANK

Hvala še za ostale namige, ki so več kot dobrodošla opora pri iskanju zaposlitve, ki je že sama po sebi stresna. Z vašo pomočjo je bil narejen dober začetni korak in premislek o tem kaj sem že dosegla, kaj bi lahko še izboljšala… Še enkrat hvala. Mi je bilo prav tako prijetno sodelovati z vami. Rada sem namreč del sodelovanj, ki so odzivna, strokovna in s komunikacijo, ki teče.

Tjaša C. / delavka v turizmu in gostinstvu

Maja, zahvaljujem se vam za profesionalno izvedeno storitev in vašo proaktivno odzivnost. Slednja je bila pri sodelovanju z vami ključna, v moji časovni stiski, ko sem potrebovala podporo in nekaj več od povprečnega življenjepisa. Premium življenjepis je zadostil vsem mojim pričakovanjem, še več prepričana sem, da mi bo zelo koristil pri iskanju nove zaposlitve, vključno z vsemi dodatnimi napotki, ki sem jih bila deležna. Vsem iskalcem zaposlitve , ki želite nekaj “več” od povprečja priporočam sodelovanje z Majo.

Andreja L. / vodja v bančništvu

V današnjem hitrem tempu vsi vemo, da delodajalci nimajo veliko časa in ne prebirajo dolgih in dolgočasnih življenjepisev. Takega, ki ga je pripravila Maja je lično urejen, zajema vse delovne izkušnje in druge pomembne informacije. Kratko in jedrnato. Sodelovanje z Majo zelo priporočam, saj je hitra, prijazna, natančna in je v zelo hitrem času pripravila odličen življenjepis, katerega bom z veseljem posredovala delodajalcem. Hvala Maja!

Sara Novaković / zaposlena v bančništvu

Največ mi pomeni to, da sem uspel s storitvijo gdč. Maje prihraniti čas za pisanje življenjepisa, ki ga nisem imel, prav tako pa je bilo med mojimi službami nekaj lukenj katerih nisem znal spretno pojasniti. Za moje delovno mesto se zahtevajo natančno in profesionalno napisani dokumenti, saj te sicer ne jemljejo resno. Takoj sem vedel, da bom z dobrim in pravilno usmerjenim življenjepisom dobil več razgovorov in tako je tudi bilo! Hvala ekipi za vso pomoč in tudi praktične nasvete. Absolutno priporočam!! Tadej ;)”

Tadej Š. / vodja marketinga

Kao kapetan luksuzne jahte, nemam vrimena za pisanje svog životopisa i ne bi ni znao kako to sve lijepo dizajnirati. Maja je izuzetno precizna, komunikacija dosljedna i brza. Nemam lošog komentara i preporučujem uslugu svim kapetanima i zaposlenima u yachtingu.

Ivan Babajko / kapitan

S storitvijo pisanja življenjepisa gospe Maje Novak sem bila zelo zadovoljna in jo bom z veseljem priporočila prijateljem in sodelavcem. Ima zelo profesionalen in odgovoren pristop, pa še hitreje je zaključila pisanje, kot je prvotno obljubila. Dejstvo, da se nikoli nisva srečali in slišali, ni popolnoma nič vplivalo na kvaliteto dela.

Karmen G.

Po pregledu mojega življenjepisa pa sem ugotovila, da je v katastrofalnem stanju, saj ga nisem posodobila že najmanj 5 let. V tem času je pomoč pri izdelavi ponudila Maja Novak. Ker imam z Majo že iz preteklosti zelo pozitivne izkušnje, sem jo kontaktirala. Kmalu sva ugotovile kakšne so moje potrebe. Moram priznati, da je bila izredno učinkovita in hitra pri izdelavi. Maja je strokovna in profesionalna, tako da je življenjepis zelo lepo izdelan.

Katja K. / gostinstvo in turizem

Maja mi ni pripravila življenjepisa, natančno pa sem upoštevala njene natančne napotke pri pisanju življenjepisa in spremnega pisma. Bila sem tudi zelo proaktivna in se prijavila na vsako prosto mesto računovodkinje. Že po enem mesecu sem pridobila zaposlitev za katero sem res presrečna.

Tatjana Novak / računovodkinja

Življenjepis izgleda lično, lepo in urejeno. Je tak, da ga bom z veseljem in samozavestno ponudila bodočim morebitnim delodajalcem. Od vsega pa sem najbolj navdušena nad toplo in profesionalno kominikacijo z Majo in pa nad hitrostjo, saj sem le v nekaj dneh dobila končno verzijo svojega življenjepisa. Vsem vsekakor priporočam sodelovanje s kreativno, prisrčno in talentirano Majo.

Nataša Cvijanović / prevajalka, učiteljica

Spremno pismo mi je všeč, prav način pisanja, le ta me je najbolj skrbel. Vse se mi dopade, prav tako hvala za nasvete, defnitivno jih bom upoštevala.

Carmen K.

Maja mi je v kratkem času pripravila življenjepis in motivacijsko pismo, nad katerima sem več kot navdušena. V življenjepisu je znala zajeti vse pomembne stvari, ki mi bodo koristile pri iskanju sanjske službe, katerih sama prej nisem znala izpostaviti. S takšnim življenjepisom in motivacijskim pismom sem bolj samozavestna in prepričana, da mi moja sanjska služba ne uide.

Polona Gerkšič / študentka

Res sem vesel, da sem se odločil za vas, saj sam ne bi mogel napisati na tak način, tako kronološko in logično, ker nas tega nihče ni nikoli naučil. Veliko pošiljam prošnje in iz vseh strani dobivam pohvale in tudi nekaj povabil na razgovore.

Matej V. / inženir strojništva