STORITVE

Pisanje življenjepisa za delo v Sloveniji

Pisanje življenjepisa zahteva ogromno dela, da izpostavite bistvo in nato vse lično oblikujete. To namesto vas opravimo mi.

Premalo se zavedamo dejstva, da bo v 99% primerih delodajalec zaradi pomanjkljivosti vaš življenjepis preprosto spregledal. Če ste tudi vi poslali že več kot 100 prošenj in nanje niste dobili odgovora, je morda čas, da pisanje življenjepisa prepustite strokovnjakom. 

Vsaki stranki se posvetimo 100%, preko izčrpnega vprašalnika vas dodobra spoznamo in se vživimo v vaše izkušnje in znanja. Vaš življenjepis skomuniciramo na pravilen in atraktiven način. Za piko na i pa ga tudi lepo oblikujemo v modernem/dizajn stilu, da ga delodajalec zagotovo ne bo spregledal.

Pisanje življenjepisa za tujino

V tujini je konkurenčnost večja kot doma. Poskrbite, da bo vaš življenjepis strokoven in v skladu s potrebami tujine.

Če mislite, da je težko pridobiti službo v Sloveniji, poskusite oditi v tujino, kjer je konkurenca zares brutalna. V kolikor nimate prav specifične dejavnosti zaradi katere ste v tujini zelo zaželjeni, bo treba zavihati rokave in napisati zmagovalen življenjepis, ki bo pritegnil. Ali se sploh zavedate kakšni so standardi pisanja življenjepisa za tujino in kakšen stil pisanja uporabiti? Poleg tega mora biti pisana angleščina na nivoju in za to bodo poskrbeli naši vrhunski lektorji. Dovolite nam, da boste svojo sanjsko službo v tujini našli prej kot ste pričakovali.

Pisanje spremnega pisma (v kompletu z življenjepisom)

Dober življenjepis mora spremljati jedrnato, lektorirano in strokovno napisano spremno pismo.

Spremno pismo je skoraj tako pomembno kot življenjepis. Če je vaš življenjepis odličen, spremno pismo pa je napisano “samo zato, ker pač mora biti”, si boste s tem naredili medvedjo uslugo. V spremnem pismu se lahko predstavite bolj osebno, pojasnite kakšno nejasnost v življenjepisu in predvsem NAVDUŠITE delodajalca, da vas želi bolje spoznati in povabiti na razgovor. Vendar morate vse to zapisati jedrnato in v le treh odstavkih. Če ne veste kaj je tisto, kar bo navdušilo delodajalca, pisanje spremnega pisma prepustite nam in si povečajte svoje možnosti za razgovor.