Na današnjem trgu dela je izstopati iz množice pomembneje kot kdajkoli prej. Ker se za isto delovno mesto poteguje toliko kandidatov, morate najti način, kako narediti trajen vtis. Tu pride prav video predstavitev.

Pošiljanje video predstavitve kot življenjepisa je ustvarjalen in inovativen način, da potencialnim delodajalcem predstavite svoje spretnosti in izkušnje.

Ne le, da vas loči od drugih kandidatov, ampak vam omogoča tudi, da svoje komunikacijske spretnosti in osebnost pokažete na način, ki ga tradicionalni življenjepis ne more.

Z video predstavitvijo lahko presežete preprost seznam kvalifikacij in svojo zgodbo predstavite na bolj privlačen in zapomnljiv način.

Poudarite lahko svoje prednosti in dosežke, navedete primere svojega dela ter celo predstavite svoje poklicne želje in cilje.

Tako se lahko s potencialnimi delodajalci povežete na bolj osebni ravni, kar lahko spremeni pravila igre pri iskanju zaposlitve.

Poleg tega s pošiljanjem video predstavitve pokažete, da ste tehnično podkovani in seznanjeni z najnovejšimi trendi na trgu dela.

Pokažete tudi svojo iniciativnost in ustvarjalnost, kar sta dragoceni lastnosti, ki ju številni delodajalci iščejo pri svojih kandidatih.

V našem podjetju smo specializirani za izdelavo teksta za 3- do 4-minutne video predstavitve, ki so prilagojene vašim edinstvenim spretnostim in izkušnjam.

Zavedamo se, da je ustvarjanje video predstavitve lahko zastrašujoče, zato vam nudimo strokovno vodenje in podporo med celotnim postopkom, saj vam ob tekstu pošljemo tudi vsa navodila, kako se lotiti snemanja, katero opremo uporabiti, kako editirati video in kako ga poslati delodajalcu.

Kaj je vključeno v ponudbo?

  • Vprašalnik
  • Tekst za 3- do 4-minutni video
  • Navodila, kako posneti video, ga urediti in poslati delodajalcu
  • Osnutek e-pošte (pitch)
  • Navodila, kako pridobiti in napisati priporočilo bivšega delodajalca
  • Primer zahvalnega pisma
  • Nasveti za uspešen razgovor
NAROČI TUKAJ